Bereikbaarheid

Auto / Parkeren

Overal rond het winkelcentrum van Heerlen zijn parkeergarages te vinden, waaronder ook P&R-voorzieningen. Voordelig parkeren kunt u op het parkeerterrein Nieuw Eyckholt, dat gelegen is op de Looierstraat naast de afrit ‘Heerlen-Centrum’ van de N281. Verder kunt u in het centrum ook op diverse straten parkeren. De woonboulevard heeft een eigen groot parkeerterrein. Hier kunt u gratis parkeren. Houders van een geldige mindervaliden parkeerkaart kunnen in Heerlen parkeren zonder te betalen. Dit geldt echter alleen voor parkeren op mindervaliden parkeerplaatsen en voor de duur van maximaal 3 uur.
Route naar Heerlen plannen
Bekijk alle parkeergarages

Trein / Bus

Station Heerlen Centrum bevindt zich in het centrum van Heerlen.
Klik hier om je reis te plannen met 9292.nl

Fiets

In Heerlen Centrum bevind zich een gratis bewaakte fietsenstalling. Zo staat je fiets tijdens het shoppen veilig, droog én gratis geparkeerd. Deze fietsenstalling is gelegen op de Akerstraat 20. De fietsenstalling is geopend van maandag t/m zaterdag van 07:00 uur tot 23:00 uur. Ook is op elke laatste koopzondag van de maand de fietsenstalling geopend van 12:00 uur tot 18:00 uur.

Er is ruimte voor een kleine 200 fietsen, een tandem fiets en 30 elektrische fietsen. Heb je een E-bike? Dan is er voor jou en nog 19 anderen een accu oplaadplaats voor je E-bike.

Bron: Heerlen Mijn Stad